svi-su-je-znali-kao-problematicnu-bridzit-dzons:-smrsala-je-15-kilograma,-lice-joj-se-promenilo-i-danas-je-ljudi-gledaju-u-cudu

29.05.2019. 06:55

Glumica Rene Zelveger koju je publika zavolela u filmovima „Džeri Megvajer“, „Dnevnik Bridžit Džouns, „Čikago“, „Slučaj 39“ pre deset godina pauzirala je svoju karijeru kako bi se posvetila privatnom životu i obrazovanju. Kad se prvi put pojavila posle filmske pauze 2015. godine na crvenom tepihu mnogi su se zapitali – šta se dogodilo sa Rene?

Rene Zelveger Foto: Profimedia

Rene Zelveger posle snimanja poslednjeg dela filma „Dnevnik Bridžit Džons“ smršala je 15 kilograma iz pomoć dijete „Zone diet“ koja predviđa da sadržaj tanjira bude sačinjen od jedne trećine proteina, dve trećine ugljenih hidrata uz minimalan dodatak maslinovog ulja.

Rene ZelvegerFoto: Profimedia

Primetno mršavija glumica našla se na udaru kritike jer su svi mediji pisali da se nešto dogodilo sa njenim licem. Oskarovka je etiketirana kao previše botoksirana i potpuno deformisana.

Rene Zelveger je ubrzo nakon naslova u medijima objavila saopštenje za medije i ljude koji je optužuju da je bila u poseti plastičnom hirurgu.

Rene ZelvegerFoto: Profimedia

„Drago mi je da ljudi misle da drugačije izgledam. Živim drugačiji, srećniji i ispunjeniji život i to se vidi na meni. Prijatelji kažu da izgledam spokojno. Zdrava sam, a sa zdravljem sam imala problema prethodnih godina. Prihvatala sam poslove i moje obaveze su me preplavile. Radila sam sve dok nisam napravila loše izbore koji su me umorili. Možda izgledam drugačije, ali svi izgledamo drugačije kad ostarimo. Jesam drugačija. Srećna sam“, napisala je Rene Zelveger.

Rene Zelveger u seriji What ifFoto: Profimedia

Glumica je posle druže filmske pauze prihvatila ulogu u seriji „What If“ u kojoj tumači lik okrutne kapitalistkinje En Montgameri.

Rene u seriji izgleda fantastično i komentari koji su je pratili u poslednjih pet godina u vezi sa licem odjednom su prestali.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: