svi-su-ljubomorno-gledali-luksuzne-slike-instagram-influenserke,-a-iza-svega-krila-se-jeziva-tajna:-konacno-se-otkrilo-odakle-joj-toliki-novac

01.09.2019. 07:13

Ona je jedna od najvećih Instagram influenserki koja je zgrnula milione prodajući slike sopstvenog luksuznog i glamuroznog života, a iza svega krije se mračna priča koja je došla do policije.

Lilijana del Karmen Foto: youtube

Lilijana del Karmen Kampos Pueljo (48) dobro je poznato ime u Kolumbiji. Milione je zaradila na osnovu svog profila koji obiluje prikazima glamuroznig života, a Lilijana je uvek, na skoro svakoj fotografiji, bila okružena devojkama. Onda se prošle godine dogodila policijska “Operacija Vesta” u kojoj je Lilijana raskrinkana.

LilijanaFoto: youtube

Klupko je počelo da se odmotava i ispostavilo se da je Lilijana mamila devojke na svoje imanje pozivala i mamila devojke, i to lažima da će raditi kao modeli. Policija je na Lilijaninom imanju pronašla 250 maloletnica, od kojih su neke njihovi “vlasnici” označili tetovažama. Njihove slike bile su u katalogu, da bi potom one koje su klijenti odabrali bile primorane da učestvuju u orgijama na luksuznim jahtana i hotelima.

– Nikad, baš nikad, nisam kontaktirala sa maloletnicama – branila se Lilijana iz zatvora.

Kako pišu mediji, sve pronađene devojčice su iz siromašnih delova zemlje, a Lilijana im je oduzela pasoše i dokumenta, te im sredila lažne isprave.

Inače, Lilijana koja nosi nadimak “La Madam” ima još jednu optužbu – 2002. godine je u Njujorku osuđena zbog trgovine heroinom.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.