svi-su-se-cudili-braku-lepotice-i-23-godine-starijeg-kralja:-razveo-se-od-nje-i-proterao-nju-i-sina-iz-zemlje-a-konacno-se-zna-pravi-razlog

16.08.2019. 08:55

Bivši malezijski kralj Muhamed Peti od Kelantana, koji se odrekao prestola, razveo se od bivše moskovske misice Oksane Voevodine (27), a intrige opsedaju javnost. Sada je Oksana uzvratila na Instagramu.

Oksana sa detetom Foto: Instagram

Kao što smo već pisali, početkom ove godine mediji su pisali da se Muhamed V od Kelantana (50) i 23 godine mlađa Rihana Oksana Petra, nekadašnja rijaliti zvezda, non stop svađaju. U početku su negirali, da bi kasnije i došlo do razvoda.

Oksana je bila uverena da će njihov sin Kelantan nositi titulu princa, a kasnije i kralja. Međutim, Muhamed sada sumnja da je dete uopšte njegovo.

Oksana Voevodina (27) je na društvenim mrežama odgovorila advokatu njenog bivšeg supruga sultana Muhameda V od Kelantana, koji dovodi u pitanje očinstvo deteta. Navodno se razvod i desio zato što je Muhamed našao snimak Oksane kako ima odnose u bazenu sa nekim drugim muškarcem, a Oksana je veoma omražena u javnosti jer se veruje da je Muhamed abdicirao zbog nje.

Bivšu mis Moskve upitali su na Instagramu zašto stalno skriva lice dvomesečnog sina na društvenim mrežama, ako je on zaista sultanov sin.

Oksana je rešila da na Instagramu i odgovori na te tvrdnje.

– Da on nije njegov sin, nikada ne bih ni otvorila profil. Bilo bi me sramota da pokazujem svoj život – napisala je Ruskinja, dodavši i da je njen sin „Azijat sa veoma krupnim očima i velikim usnama (koje je nasledio od nje)“.

Ipak, Muhamedov advokat kaže da „još uvek nema dokaza o biološkom ocu deteta“.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.