svi-su-slavnom-fudbaleru-cestitali-sto-je-zbario-lepoticu-sa-fotografije,-a-kad-su-saznali-istinu-iistog-trenutka-su-ucutali!

28.06.2019. 06:00

Huan Kamilo Hernandez je mlada nada kolumbijskog fudbala, a ovaj talentovani sportista širom sveta postao je poznat zahvaljujući ne samo svom umeću, već i fotografijama sa svojom atraktivnom majkom na Instagramu.

Janet sa sinom Huanom Foto: yanethsuarezg9 / Instagram

Naime, njega na ovoj društvenoj mreži prati više od 300 hiljada ljudi, a neretko objavljuje fotke sa mamom koje izazivaju burne reakcije i to ne bez razloga!

Ova dama – Janet Suarez izgleda zaista sjajno, ali ono što je zapravo čudno jeste činjenica da ona ima samo 34 godine!

Upravo zbog njene mladosti mnogi u prvi mah pomisle da je ona Huanu devojka, a ne majka… No, misterija je rasvetljena – on je još uvek solo, a mama mu je najbolji prijatelj i najveća podrška.

Ona je 20-godišnjeg fudbalera rodila kada je imala samo 14, tako da je malo jasnije kako to da izgleda ovako dobro, iako ima već odraslog sina.

Provokativna mama je i sama popularna na Instagramu gde je prati oko 70 hiljada ljudi, a tamo se uglavnom hvali svojim mišićavim telom i slikama iz teretane. Takođe, uživa u mnogobrojnim komplimentima koje neprestano dobija.