svi-su-upozoravali-lepu-glumicu-da-joj-je-decko-nasilan-ali-ona-im-nije-verovala:-usledilo-je-ono-najgore,-a-ona-je-sada-u-vezi-sa-njegovim-bratom

13.09.2019. 11:13

Lepa glumica je srećnija nego ikad, a sve zahvaljujući tome što je raskinula sa dečkom i ušla u vezu sa njegovim rođenim bratom.

Hajden sa dečkom Foto: Profimedia

Hejden Panetijer, slavna holivudska glumica, ovih dana sija od sreće i to zahvaljujući Zeku Hikersonu, bratu njenog bivšeg dečka. Pre njega, Hejden je bila u vezi sa njegovim rođenim bratom Brajanom koga je optužila za nasilje u vezi. Inače, u toku veze između Hejden i Brajana policija je morala da interveniše više puta.

Američki mediji pisali su detaljno o poslednjem slučaju nasilja. Naime, Brajan i Hejden pili su i zabavljali se u svom domu u Holivudu, a onda je krenula svađa koja je prerasla u tuču. Negde oko dva izjutra je Brajan uhapšen, a pušten je popodne uz veliku kauciju. Njegovi prijatelji kasnije su izjavili da ih ne čudi to što se dogodilo.

– Nismo iznenađeni onim što se dogodilo. Od početka znamo da je Brajan slab s živcima. Upozoravali smo Hejden ali nas nije slušala. Udario ju je već nekoliko puta. Nakon incidenta je napustila dom i trenutno se nalazi na drugoj lokaciji – rekao je tada jedan od njegovih prijatelja. A Brajan nije bio nasilan samo prema njoj, već i prema svom rođenom ocu, pa je tako Hejden jednom prilikom morala da interveniše i zove policiju jer je Brajan svog oca jurio po dvorištu sa flašom u ruci. I tada je Brajan priveden.

A Hejden je sada sreću pronašla u Zeku, koji do sada nije imao istorijat nasilja u porodici, pa se svi nadaju da će glumica konačno naći malo mira sa njim.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here