tajna-ledi-gage-i-met-gale-2019:-izbor-ane-vintur-nije-mogao-da-bude-bolje

06.05.2019. 00:02

Da li se pitate zbog čega je Ledi Gaga domaćin Met Gale? Sigurni smo da se ne pitate jer su ona i ovaj događaj, a posebno ove godine, rođeni jedno za drugo.

Tajna Ledi Gage i Met Gale 2019: pevačica sa Donatelom Versače, kreativnom direktorom „Versačea“ Foto: Profimedia

Pogledaj galeriju slika

Zna to i glavna organizatorka događaja Ana Vintur koja je za ovogodišnju temu odabrala „Kemp: beleške o modi“. Stvari su sada postale još jasnije, zar ne?

Zatvori

Ledi Gaga na Met Gali 2016. godine

Ledi Gaga koja će Galu voditi uz Serenu Vilijams, Harija Stajlsa i Aleksandra Mikelea, kreativnog direktora „Gučija“, u Njujorku je 2016. pokazala ko je ona na modnoj sceni.

Gaga i Met bal 2015.

Snažnu modnu poruku poslala je i 2015. A na Met Galu 2019. dolazi kao trenutno svetska zvezda broj jedan i snažan promoter kempa.

Sa Bredlijem Kuperom na dodeli Oskara pre nekoliko meseci u Los Anđelesu

Gaga je 2018. ulogom u rediteljskom debiju Bredlija Kupera „Zvezda je rođena“ otišla izvan granica popularnosti koju je dotada uživala. Za pesmu iz filma „Shallow“ nagrađena je Oskarom.

I posle Gage Gaga

Ekscentrična zvezda, lice „šik kiča“, tako primetnog i neodoljivog, posle šokiranja sveta počela je da pomera ozbiljne granice. Ne zadovoljava se postignutim makar to bio i svetski uspeh.

Modne saveznice

A kada „Versače“ obuče u svoje ruho, onda sve što Gaga nosi u sebi postane spektakl vredan istorije. Donatela je na Instagramu saopštila da kreće na sastanak u vezi sa Met Galom. Svet manje od 24 sata deli od novog bala u Njujorku. Da li ste spremi?