tamara-se-danas-porodila,-a-malo-ko-zna-da-je-on-srecni-tata!-zajedno-rade-na-emisiji-koja-je-usrecila-stotine-porodica-u-srbiji

06.09.2019. 13:45

Voditeljka Tamara Grujić se danas porodila i svet donela zdravu bebu, a ovo je muškarac sa kojim je već godinama u braku.

Tamara Grujić Foto: stamaromuakciji / Instagram

Kako „Blic“ ekskluzivno saznaje, voditeljka emisije „S Tamarom u akciji“, Tamara Grujić, porodila se danas i na svet donela prvo dete, a malo ko zna da je on srećni tata!

Tamarin muž je Vuk Đoković, producent koji joj pomaže u realizaciji emisije koju vodi.

– U slučaju našeg zajedničkog posla odlučili su zajednička interesovanja i profesija. Ja sam radila na televiziji, moj suprug na filmu. On je diplomirao produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu, koju sam ja upisala. Nama se sudbinski desilo da smo se prvo upoznali i počeli da živimo zajedno, a onda i stupili u brak radeći poslove ispred i iza kamere. Kada se pružila mogućnost da radimo zajedno, spojili smo lepo i korisno – rekla je svojevremeno Tamara u jednom intervjuu i istakla da ona i Vuk i rade i žive zajedno.

Tamara i Vuk su se venčali 2012. godine na Gibraltaru, bez zvanica, a ona je svojevremeno otkrila i kako su se odlučili na taj korak.

– Nikako nismo mogli da se dogovorimo o broju zvanica koji bi prisustvovao našoj svadbi, on je želeo skromniju proslavu, a ja dvesta ljudi. Bili smo tamo na letovanju i odlučili da se venčamo jer imaju zakon po kome je strancima dozvoljeno da se uzmu – rekla je Tamara svojevremeno za „Novosti“.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.