tamara-vec-danima-ne-skida-jedan-detalj-sa-lica-i-zbog-toga-su-svi-pogledi-upereni-u-nju:-navikli-smo-da-je-odlicno-obucena,-a-ovo-je-slag-na-torti!

23.04.2019. 21:35

Tamara Kalinić je jedna od najuticajnijih i najpopularnijih domaćih blogerki, a ova lepa dama do nedavno se se ludo zabavljala u Kaliforniji, gde se održavao čuveni muzički festival Koačela.

Tamara Kalinić Foto: tamara / Instagram

I dok prelistavamo njena festivalska izdanja i nove letnje i prolećne trendove koje nam pokazuje, posebno su nam za oko zapale šik naočare za sunce koje ova atraktivna brineta nosi.

Naime, poznato je da se Tamara praktično ne odvaja od trendi naočara za sunce, a na Koačeli je ponela nekoliko fensi i neobičnih modela. Nismo mogle da ne primetimo one sa mačkastim okvirima, koje imaju i dodatak u vidu lančića što ih čini vrlo upečatljivim i drugačijim.

Ova blogerka pohvalila se još jednim modelom – onim sa minijaturnim staklima i zlatnim okvirom koje će se posebno dopasti devojkama koje vole da prate trendove i budu originalne i drugačije. Zanimljivo je da je oba modela, kao i čitav dijapazon ostalih, dizajnirala sama Tamara za svoj novi brend “So Shady”.

“Inspirisao me je takozvani street style za vreme modnih revija u različitimj svetskim metropolama… Takođe, vodila sam se i time koliko se uloga naočara za sunce transformiše – ponekad izgledaju kao šik detalj i šlag na tortu u mom autfitu, a u stvari samo krijem podočnjake od prethodne večeri”, otkrila nam je lepa influnserka, dodajući da je njena kolekcija namenjena jakim ženama, borcima, i damama koje se lavovski bore za svoje mesto u svetu biznisa, a kojima nije strano ni da se noću zabavljaju i uživaju punim plućima.

Naočare sa Tamarinim potpisom oduševile su modni svetFoto: Promo

U ovoj – prvoj “So Shady” kolekciji naočara za sunce dostupno je sedam modela naočara, uključujući i dva unisex modela koje mogu da nose i muškarci, a svakom modelu možete dodati i jedan od četiri lančića u ponudi kako bi kompletirali ovaj nezaobilazan aksesoar u sunčanim danima i učinili ga još atraktivnijim.

“So Shady” je novi brend, a već je vrlo popularanFoto: Promo

Tamara ističe da su “So Shady” naočare – naočare sa stavom i da je njen cilj bio da inspiriše žene da uvek drže do sebe i da sa stilom prikriju neke nepravilnosti ili loš dan!