„telefon-mi-je-zazvonio-i-usledila-je-jeziva-ponuda-pevacice,-ali-nudila-je-20-miliona-dolara.-ko-bi-to-odbio?“

20.09.2019. 20:58

Penzionisani košarkaš Denis Rodman (58) i pop-kraljica Madona (61) imali su devedesetih godina kratku ljubavnu vezu od svega dva meseca, ali je Denis rešio da sada iznese šokantnu uspomenu iz tog vremena.

Madona Foto: Profimedia

Naime, Denis kaže da mu je Madona u to vreme ponudila neverovatnih 20 miliona dolara ukoliko sa njom začne dete. Denis je to objavio i u svojoj autobiografiji “I should be dead by now”, a u njoj bivši košarkaš piše ovako:

– Bio sam u Las Vegasu i zezao se kada je usledio jeziv telefonski poziv. Madona me je zvala u panici. Rekla mi je da ovulira i da hitno dođem u Njujork. Ustao sam iste sekunde, leteo pet sati do Njujorka i uradio ono što je htela. Nakon toga, seo sam u avion nazad za Las Vegas i nastavio da igram – pisao je Denis, a nedavno je tu priču ispričao i u radijskoj emisiji “The Breakfast club”.

Denis Rodman i MadonaFoto: Profimedia

Denis je i tu tvrdio da je priča potpuno tačna, na opšte čuđenje voditelja, a onda dodao i da bi “i oni sigurno pristali na to za toliki novac”.

– Poslala je avion po mene, uradio sam šta je trebalo i vratio se u Las Vegas. Sve je istina – uverava Denis Rodman, dodajući i da mu je Madona za to ponudila 20 miliona dolara.

Madona to nije komentarisala, a podsetimo da danas ona ima šestoro dece. Ćerku Lurdes Leon (22) dobila je sa Karlosom Leonom, sina Roka (19) dobila je sa Gajom Ričijem, a usvojila je i Dejvida (13), Mersi (13) i blizance Ester i Stelu (7).

I Denis ima troje dece, ćerku Aleksis (31) i sina Denisa (19) sa ženom Eni Bejks, a sa drugom suprugom Mišel Mojerm dobio je ćerku Triniti (18).

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.