termalna-voda-kao-lek

Srećom ne morate da putujete daleko da priuštite sebi odmor kakav zaslužujete. Idealno locirani, u blizini Novog Sada, a na manje od sat vremena od Beograda u banji Vrdnik, na  Fruškoj  gori  na izvoru  lekovite termalne vode, smešten je Hotel “Premier Aqua”.

Blagotvorno dejstvo termalne vode koja se nalazi u spoljašnjem i unutrašnjem bazenu hotela Premier Aqua, poznato je vekovima unazad. Ona na izvorištu ima 35,3°C dok, zahvaljujući najsavremenijem sistemu prerade termalne vode, u naše bazene stiže sa temperaturom od 31°C , koja je optimalna za opuštanje mišića. Termalna voda zadržava svoja lekovita svojstva i pozitivno delovanje aktivnih supstanci koje sadrži, kao što su sumpor, natrijum, kalcijum, magnezijum i hidrokarbonate. Plivanje u našim bazenima će uticati povoljno na koštano zglobni sistem, reumatske tegobe, stanje kože, ubrzaće epitelizaciju i smanjiće osećaj umora i stresa.

Bernard Bodo Premier SPAFoto: Promo

Vrhunski wellness centar koji se nalazi u okviru hotela “Premier Aqua” sa tri vrste sauna, slanom sobom, parnim kupatilom, vichy tuševima, fitness centarom i relax zonom nudi veliki izbor luksuznih masaža, tretmana lica i tela. Za pripremu za predstojeće tople dane naša preporuka su svakako Vitaminski tretman lica za hidratizaciju u trajanju od 45 minuta i Anticelulit tretman sa zelenom kafom u trajanju od 75 minuta.

Bernard Bodo Premier SPAFoto: Promo

Vitaminski tretman lica za hidrataciju je namenjen nezi suve I dehidrirane kože. Preparati koji se koriste sadrže veliku koncetraciju vitamina A, C, i E koji podstiču ubrzanu regeneraciju kože. Tri vitamina zajedničkim dejstvom osvežavaju kožu lica, obnavljaju ćelije i snadbevaju je potrebnim vitaminima i hrane.

Premier AquaFoto: Promo

Anticelulit tretman sa zelenom kafom predstavlja inovativni tretman zasnovan na organskoj zelenoj kafi sa naglašenim anti-celulit efektima I uticajem na oblikovanje I zatezanje tela. Tretman stimuliše izbcivanje masnoća I suvišnih voda iz organizma I regeneriše metabolizam. Stoprocentno čista mikronizovana zelena kafa čini kožu glatkom i poboljšava njenu teksturu.

Fruske terme – eksterijerFoto: Promo

Ukoliko želite da provedete nezaboravne trenutke u modernom spa centru i pri tome revitalizujete svoj organizam hotel „Premier Aqua“ je pravi izbor za Vas.