tesko-da-je-mogao-da-izabere-mocnijeg-kuma:-kontroverzni-fudbaler-ozenio-najlepsu-turkinju,-a-vencao-ih-ni-manje-ni-vise-nego-–-erdogan!

08.06.2019. 20:02

Fudbaler Mesut Ozil oženio je bivšu mis Turske Amine Gulse u luksuznom hotelu u Istanbulu, a kum im je bio ni manje ni više nego turski predsednik i jedan od najmoćnijih ljudi na svetu, Redžep Tajip Erdogan.

Mesut Ozil sa suprugom Amine Gulse i kumom Erdoganom Foto: Profimedia

Venčanje fudbalera Arsenala i bivše Mis Turske Amine Gulse održano je u petak pred 300 gostiju u jednom luksuznom hotelu na Bosforu, a najviše pažnje privukao je kum. Naročito kad čujete kakvu istoriju ima njihovo prijateljstvo.

Nemačka zvezda turskih korena koja trenutno nastupa u dresu Arsenala navukla je bes na sebe nakon što je izgubio živce u finalu Evropa lige u kojoj je Čelsi deklasirao Arsenal, a Ozil je bio jedan od najlošijih na terenu.

Fudbaler je podigao puno prašine i kad se nekoliko nedelja uoči Svetskog prvenstva fotografisao s turskim predsednikom Erdoganom, neposredno pre izbora u Turskoj. On nikad nije krio da podržava Erdogana.

Svadba koja je protekla uz turske običaje, imala je i humanitarni karakter.

Mladenci su odlučili da se odreknu poklona i tako pokrenu akciju da se plate operacije za 1.000 dece kojima je to potrebno, prenosi Tanjug.

Osim što je dobro odabrao kuma, Mesut i u ljubavi ima dobar ukus. Amine Gulse (26) bila je mis Turske 2014. godine, a bavi se i glumom.