tesno,providno-i-bez-donjeg-vesa:-pojavila-se-na-crvenom-tepihu-u-besramnoj-haljini,-a-samo-njoj-moze-da-podje-za-rukom-da-izgleda-kao-boginja-u-ovome!

14.07.2019. 15:09

U Los Anđelesu juče je održana premijera devetog nastavka kultnog filma “Fast & Furious”, a na crvenom tepihu očekivano se pojavio i superzgodni Džejson Stejtam, no zasenila ga je njegova dugogodišnja partnerka Rouzi.

Premijera filma “Fast&Furios”! Foto: Profimedia

Ni Džejson ni Rouzi nisu skidali osmeh sa lica dok su pozirali okupljenim fotografima, a oboje su izgledali fantastično.

Rouzi i DžejsonFoto: Profimedia

Dok se čuveni 51-godišnji glumac opredelio za crno od glave do pete, sa sve naočarima za sunce, manekenka je rešila da zaintrigira čitav svet odabirom smele haljine.

Rouzi je osigurala da svi pogledi budu upereni u nju u beloj Versaće haljini sa dugačkim šlicem, u kojoj je pokazala svoje preduge, izvajane noge.

Ova 32-godišnja dama nije preterivala sa detaljima, pa je uz izazovnu toaletu ponela samo dijamantske minđuše i jednostavne srebrne sandale sa diskretnim šljokicama.

Ne zaboravimo da pomenemo i glavni detalj na Rouzinom izdanju – kreacija koju je ponela celom dužinom imala je providnu traku koja nam je vrlo jasno stavila do znanja da seksi manekenka nije imala donji veš!

No, ovo nije ostavilo vulgaran utisak, a Rouzi je majstor u tome da izgleda zavodljivo, a ipak vrlo elegantno. Tako je bilo i ovog puta.

Podsetimo, ona i Džejson važe za jedan od najstabilnijih holivudskih parova, a romansu su započeli još 2010. godine. Šest godina kasnije su se i verili, a 2017. postali su i roditelji sina Džeka.