tifani-su-svi-jurili-po-beogradu,-a-sad-nikome-nije-jasno-zasto-ju-je-tramp-poveo-u-london:-zbog-ovog-detalja-je-svetska-javnost-u-cudu

06.06.2019. 18:01

Poseta predsednika Amerike Donalda Trampa Velikoj Britaniji ovih dana je glavna tema svih svetskih medija, a sada je jedna njegova odluka zbunila mnoge. Otkud Tifani ovde?

Trampova deca u poseti Londonu Foto: Profimedia

U službenim posetama drugim državama, naročito kada je reč o putovanjima najviših državnika, ako i članovi porodice idu na službeni put, oni su neprimetni. Ali, ista pravila ne važe za američkog predsednika Donalda Trampa, koji je odlučio da osim supruge Melanije, u London povede i četvoro starije dece – Donalda Džuniora, Erika, Ivanku i Tifani koja je u martu ove godine posetila Beograd i privukla veliku pažnju. Čini se da je baš Tifani Tramp ponovo svima trn u oku.

Tifani TrampFoto: Profimedia

Sva Donaldova deca, osim najmlađeg Barona, prisustvovali su svečanom prijemu u Bakingemskoj palati, koji je organizovala kraljica Elizabeta II, a potom su se fotografisali u pojedinim prostorijama palate i objavljivali to na društvenim mrežama.

Porodica Tramp u LondonuFoto: Profimedia

I dok se oni zabavljaju, malo je reći da je javnost zaprepašćena zbog svega, pa se tako mnogi na Tviteru sprdaju na njihov račun.

*old lady in Titanic voice* It’s been eighty-four years… since I’ve seen Tiffany Trump. https://t.co/4FAp6fcA8b— Nick Karafilis (@SnuffyPiano67) June 4, 2019

S druge strane, Gvenda Bler, autorka biografije Trampove porodice, smatra kako se Tramp na taj potez odlučio najviše zbog kraljevske porodice, koja je na večeru pozvala većinu onih koji se nalaze u nasleđu za tron – od princa Čarlsa, preko prinčeva Vilijama i Harija, pa sve do princeze Ane i princa Endrua.