„tihotapke,-uske-lone-i-kosulja-ala-seljak“:-andrija-pokazao-kako-treba-da-se-obuce-moderan-muskarac-i-ljudi-placu-od-smeha

06.07.2019. 09:59

Narodu, a naročito ženama se ne može ugoditi. Smeta im kad se muškarci ne trude i leti ne skidaju bermude i majice, a kad „teraju modu“ kao Andrija Milošević, opet im nije potaman.

Andrija Milošević pokazao kako treba da se obuče MODERAN muškarac i ljudi PLAČU OD SMEHA Foto: Instagram

Naš popularni glumac Andrija Milošević rešio je, u svom duhovitom maniru, na Instagramu da svima održi jednu malu modnu lekciju. Tema je letnja moda za muškarce i sve je objasnio do tančina.

„#fashiondjuvegija predstavlja komplet, frizura ZALIZ DLAKANIJE, komplet, TIHOTAPKE, USKE LONE I KOŠULJA ALA SELJAK ILI VINTAGE BOY, za svakog muškarca autentične sklonosti“, napisao je Andrija pored slike svog stajlinga za koji je dobio skoro 27.000 lajkova i brdo komentara.

„Upropastiš li se sam ili ti neko pomogne?“, „Pablo Eskobar za sirotinju“, „StaJling zvani, kad odeš u Minken da radiš sezonski, pa se vratiš u svoje selo“, „Zemunac koji nije izašao iz 90-ih“, samo su neke od pošalica na račun Andrijinog modnog izdanja.

Kebine sandale izazvale haos na društvenim mrežamaFoto: Milan ilić / RAS Srbija

Juče smo Kebinu sandalu analizirali uzduž i popreko, a danas je na tapetu novi modni zločin nad muškom modom.

Šta vi kažete? Da li vam se dopada kada se muškarci ovako oblače ili ste više za klasiku?