tijana-je-u-emisiji-„sve-za-ljubav“-trazila-posebnu-osobu-u-kragujevcu:-nije-je-nasla,-ali-je-usledilo-sudbinsko-poznanstvo-u-grckoj

Te godine, Tijana je krenula u potragu za jednim delom svoje prošlosti, a umesto toga, našla je budućnost. Kako je to sve teklo, ispričala nam je sama Tijana.

– Te 2010. godine prijavila sam se za emisiju „Sve za ljubav“ kako bih pronašla nekog bez kog sam ostala kao beba. Mene i moje dve sestre mama je odgajila sama. Međutim, do osobe koju sam tražila nisam uspela da dođem, te sam na kraju u emisiju otišla sa mamom i priredila joj iznenađenje u znak zahvalnosti za sve što je učinila za mene, za nas – kaže za Žena.rs Tijana.

Iznenađenjem joj je uzvraćeno iz produkcije emisije, koji su je počastili jednim putovanjem u Grčku, gde je otišla sa mamom. Njih dve su se sjajno provodile, a onda se desio sudbinski susret.

– Krenula sam da pokušam da iz aparata izvučem lutkicu Sunđer Boba, i tom prilikom upoznala vlasnika lokala, Janija. Svaki naredni put kada bih tu prošla, zvao me je na kafu a pri kraju letovanja pozvala sam ga na moj rođendan. Tako je sve počelo. Potom me je iznenadio kada je bez najave došao u posetu nama u Kragujevac. Takva iznenađenja su se nastavila i on je često svraćao samo kako bi me iznenadio. To je trajalo par godina, i na kraju sam rešila da se preselim kod njega u Pefkohori. Nisam upoznala osobu koju sam tražila, ali zato sam upoznala Janija koji će, nadam se, biti uz mene za čitav život – kaže nam Tijana.

Danas ona i Jani čekaju bebu, i ne mogu da budu srećniji.

– Većina njih bila je ubeđena da nam veza nikad neće uspeti jer smo tako daleko. Međutim, mi smo se čuli svakodnevno i tako održavali vezu. Takođe, on je često dolazio u Kragujevac a ja se trudila da što češće odem u Grčku – kaže nam Tijana.

Međutim, veza je uspela i cveta, a Tijanina priča je još jedan dokaz da, čak i kada ne dobijemo ono što želimo, to ne znači da nećemo dobiti ono što nam zaista treba.