tijanin-muz-je-primetio-da-mu-nema-novcanika-i-pocela-je-potraga-po-celom-kraju:-„legla-sam-ocajna-na-krevet-a-onda-videla-ovo-–-kad-ga-nisam-ubila“

06.05.2019. 11:38

Ako nosite naočare, sigurno znate onaj osećaj kada se ubijete tražeći ih, a one su vam sve vreme na vrh glave. Ili, recimo, kada preturite celu kuću u potrazi za telefonom i kada padnete u potpuni očaj – shvatite da sve vreme telefonirate.

Drama sa novčanikom dobila je ovaj epilog Foto: @_Tijanizza_ / Twitter

Situacija koja se dogodila Tijani i njenom mužu je još komičnija i stresnija od tih i cela Tviter zajednica zabavlja se njenom pričom.

Kako kaže, njen muž je u jednom trenutku izgubio novčanik. Naravno, odmah su se dali u potragu i pretražili celu kuću, ceo kraj oko kuće, obližnji kafić, a onda su digli ruke i vratili se kući.

– Muž izgubio novčanik, tražili po kući, napolju, u kafiću…Evo došli sad kući, legla da iskuliram… Kad ga sad nisam UBILA nikad neću – piše ona uz sliku.

Muz izgubio novcanik, trazili po kuci, napolju , u kaficu..evo dosli sad kuci, legla da iskuliram kad Ga sad nisam UBILA nikad necu pic.twitter.com/1iYjL8neGX— lama lama lama duck (@_Tijanizza_) May 6, 2019

Muž je, ispostavilo se, novčanik ostavio na vrh ogledala i time ga tako uspešno sakrio od sebe i Tijane da je pravo čudo da su ga uopšte našli.

– Naravoučenije: prvo lezi iskuliraj – zaključuju Tviteraši.