toliko-je-lepa-i-zgodna-da-ju-je-neprijatno-gledati-geta-ima-27-godina-mladu-devojku-i-ne-mozemo-da-nademo-nijedan-deo-njenog-tela-da-nije-savrsen

21.03.2019. 12:47

Ako ste mislili da je nemoguće da se na jednoj ženi spoje savršene grudi, zadnjica i ravan stomak na koji možete da se povredite, udahnite duboko i pogledajte slike koje slede. Dejvid Geta je u jednoj ženi našao sve to.

Dejvid Geta ne prestaje da se hvali prezgodnom devojkom Foto: Profimedia

Slavni francuski di-džej Dejvid Geta (51) trenutno uživa u Majamiju sa svojom atraktivnom devojkom Džesikom Ledon (24) koja je na plaži prava senzacija. Zbog ovih slika su mu prošle nedelje zavideli svi muškarci ove planete, a sad im je dao novi materijal.

Dejvid Geta i Džesika LedonFoto: Profimedia

Zgodna Kubanka je u crvenom jednodelnom kostimu istakla svaki pedalj svoje savršene figure i na plaži mamila uzdahe. A par se nije libio da pred punom plažom razmenjuje nežnosti.

Strasni poljupci na plažiFoto: Profimedia

Skladna figura i bujni atributi, kao i isklesani trbušnjaci, su za svaku pohvalu, ali na paparaco fotkama koje su osvanule u prvom planu je njena savršeno obla pozadina.

Džesika i njeno savršeno teloFoto: Profimedia

Podsetimo, Geta se zbog Džesike, s kojom je u vezi od 2015. godine, razveo od supruge Keti, s kojom je bio u braku 22 godine i s kojom ima 13-godišnjeg sina Tima Elvisa Erika i devetogodišnju ćerku Endži.

Ako još niste uspeli da pronađete motivaciju za vežbanje pred leto, samo pogledajte Džesiku. Biće sasvim dovoljno.