TONČEV:HVALA MILOŠU, ALI IDU IZBORI

TONČEV:HVALA MILOŠU, ALI IDU IZBORI

Povodom ostavke Miloša Rakonjca iz Blaca na mesto člana Glavnog odbora SPS, oglasio se i Novica Tončev potpredsednik SPS i koordinator stranke za jug Srbije.

-SPS poštuje pravo svakog svog člana na njegovo lično mišljenje i odluke. Milošu se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji i želimo sve najbolje u poslovnom i privatnom životu. SPS je uvek stavljao interese Srbije na prvom mestu, a odgovorne funkcije u predizbornoj kampanji moraju da vode ljudi koji su najaktivnijii i najefikasniji i koji imaju pokriće u svom pređašnjem radu. SPS sada mora da se fokusira na dobre izborne rezulate i svaki koordinator mora da ispuni zadatak koji nije lak. Ovog puta neće biti opravdanja za neuspeh. Verujem da smo svi spremni da se suočimo sa velikim izazovima koji su pred nama, a sigurni u svoje reči i dela. Želim da region Jugoistok bude primer kako i šta može da se uradi za zemlju koju volite i ljude koje poštujete- naveo je Tončev u svom obraćanju.

Ostavka Miloša Rakonkca inicirana je prijemom Zorana Jozića i Miloša Vasiljevića  koji su do sada bili članovi SNS u blački SPS. Šta je on povodom svoje odluke napisao možete pročitati putem linka : http://www.toplicke.com/blace-sps-milos-rakonjac-podneo-ostavku/  i on je ovo saopštenje objavio na svom Fejsbuk profilu.

B.R.


Share Tweet Send
0 Komentara
Učitavanje...