toplicanka-je-gostovala-na-mostnet-televiziji

Magazin Topličanka – prvi magazin za dušu od žene predstavili smo i u Jutarnjem programu Mostnet televizije. Dnevne internet novine Top novosti nastoje da se približe čitaocu i ponude kvalitetan sadržaj. Kvalitet i poverenje bili su osnovni razlozi za pokretanje žurnala u kom se ušivaju uspomene – Topličanka!
Ko nije čuo za Topličanku?
Topličanka je hrabra, inspiriše, piše, kuva, stvara, ona je mama, ona je izuzetna žena! Kako raste naša čitalačka publika, tako rastemo i mi kao novinari. Potpomognute vašim predlozima rastu naše ideje i snovi.
Zbog toga, za sve one koji još nisu čuli da je Topličanka u gradu – čujte i počujte! Pišite nam ko su te izuzetne žene iz vašeg okruženja, pišite nam koje je vaše omiljeno jelo i kako ga spremate, pišite nam o problemima sa kojima se suočavate kao roditelji, pišite nam  svemu!
Otvorite dušu duši od žene!
Nama je bilo lako da otvorimo dušu u Jutarnjem programu Mostnet televizije pred još jednom izuzetnom ženom Toplice – novinarkom Svetlanom Ivezić. Urednica magazina Topličanka Srbijanka Stanković govorila je o rubrikama, o tome kako dolazi do sagovornica, sa posebnim osvrtom na interakciju sa čitaocima na Fejsbuku i Instagramu.
Otkrijte zašto je svaka žena izuzetna, šta muči moderne mame, ali i zašto je Topličanka internet oaza i obilje lepih vesti. Pogledajte kako je to bilo i ne zaboravite – sve smo mi duše od žene!