„tragican-zivot-cerke-predsednika-amerike-je-tesko-gledati“:-tramp-cerku-nazvao-„debelom“-i-onda-je-opet-uvredio-pred-celim-svetom

06.09.2019. 18:57

Tifani Tramp, ćerka Donalda Tramp koju je dobio u braku sa glumicom Marlom Mejpls, je ovih dana okarakterisana od strane lista “The Guardian” kao “tragično usamljena” devojka u senci porodice koja je ne želi.

Porodica Donalda Trampa Foto: Profimedia

U četvrtak asistentkinja Donalda Trampa, Medelin Vesterot, izlanula se kad je pred reporterima rekla da predsednik Amerike ne voli da se fotografiše pored ćerke Tifani Tramp jer on misli da je “previše debela”. Potom je asistentkinja dodala da se Donald Tramp našalio da je Tifani toliko bezlična da je ne bi prepoznao u gomili ljudi.

Donlad Tramp sa bivšom suprugom Marlom MejplsFoto: Profimedia

Ružne glasine Donald Tramp je prekinuo tako što je na Tviteru napisao da oprašta svojoj asistentkinji i da voli Tifani jer je uspešna, prenosi “The Guardian”.

Tifani Tramp se uključila u čitavu dramu izjavom: “Možete da me analizirate koliko god hoćete, ali me ne poznajete. Ja sam sve suprotno od onog što vidite. Odlučila sam da se sakrijem na mestu koje niko ne može da pronađe”.

Marla Mejpls i TifaniFoto: Profimedia

Tifani Tramp studira prava na Džordžtaun Univerzitetu, ali kao i većina dece bogatih i poznatih ljudi oprobala se kao model i pevačica.

Ivanka i Tifani TrampFoto: Profimedia

Novinarka lista “The Guardian” Arva Mahdavi napisala je u kolumni da je Tifani tragično usamljen lik u narativu porodice Tramp koja će zauvek biti u senci jer je niko ne želi ispred, već iza scene.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.