tramp-je-usred-londona-otvoreno-progovorio-o-tome-sta-misli-o-megan-markl-i-ove-reci-odzvanjaju:-„ona-je-bila-bezobrazna-prema-meni,-a…“

05.06.2019. 08:38

Donald Tramp završio je trodnevnu posetu Londonu, gde je između ostalog imao nekoliko susreta sa članovima britanske kraljevske porodice. Predsednik Amerike pojavio se i u emisiji “Good Morning Britain”, a u ovom intervjuu rekao je nekoliko zanimljivih stvari.

Donald Tramp progovorio o Megan Markl Foto: Profimedia

U intervjuu dugom 33 minuta Tramp se osvrnuo na glasine da princ Hari nije želeo da se susretnu u Bakingemskoj palati, zbog ranijih kritika na račun Megan Markl. On je ovakve navode demantovao.

“Ne, ne, ne, upravo suprotno. Zapravo je proveo dosta vremena pričajući sa Ivankom i ostatkom moje porodice. Mislim da nije mogao da bude ljubazniji… Mislim da je sjajan momak”, rekao je Tramp.

Podsetimo, Megan je 2016. godine za Trampa rekla da je “mizogin” i “separativan”, i dodala je da će razmisliti o napuštanju Amerike ukoliko on bude izabran za predsednika.

Megan MarklFoto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa zaista jeste napustila svoju domovinu, premda iz drugih pobuda, a čini se da je neprijateljstvo između njih, ili ga Donald vešto prikriva.

“Bila je bezobrazna prema meni. I to je u redu da ona bude takva, ali nije dobro za mene da budem neuljudan prema njoj i nisam. Ali znaš šta? Ona radi dobar posao i nadam se da uživa u svom životu… Smatram da je veoma fina”, zaključio je američki predsednik.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: Susret Donalda Trampa sa Terezom Mej