treci-put-u-vencanici:-svi-je-zezaju-da-su-joj-prva-dva-braka-bila-pakao,-ali-da-je-ovog-puta-ubola-pravog-muskarca-i-potrosila-boga-oca-na-haljinu

04.07.2019. 14:50

Glumica Sofi Tarner koju publika najbolje poznaje po ulozi Sanse Stark u seriji “Igra prestola” svom dugogodišnjem partneru Džonu Džonasu rekla je “da” u predivnoj beloj venčanici u južnoj Francuskoj.

Sofi Tarner Foto: sophiet / Instagram

Sofi Tarner je nosila model modne kuće Luj Viton. Iako su paparaci ovih dana pokušavali da fotografišu mladi par na ceremoniji venčanja, Sofi je na Instagramu objavila pripreme za najlepši dan i kako njena venčanica izgleda.

Sofi je i ranije nagoveštavala da će najverovatnije nositi model kompanije Luj Viton na venčanju.

“Obožavam na koji način vidi žene. Njegova odeća je kao karakter i teži ka tome da pokaže da je žena borbena. To su modeli koji te čine jakom, ali su podjednako prelepo ženstveni”, rekla je Sofi u intervjuu za “Harper’s Bazzar”.

Posle vrlo jednostavne venčanice koju je nosila na venčanju u Las Vegasu, Sofi se ovog puta odlučila za model čuvene modne kuće.

Venčanica za DžofrijaFoto: HBO / screenshot

Interesantno je kako su venčanice koje je lik Sofi Tarner, Sansa Stark, nosila u seriji oslikavale tugu i hladnoću brakova koje je pod prisilom spojila.

Remzi BoltonFoto: HBO / screenshot

U stvarnom životu venčanica je odraz čiste sreće i zadovoljstva. Na društvenim mrežama su se našalili da je ovo treća sreća za Sofi-