trik-sa-kovanicom-ce-otkriti-kakva-se-grozota-krije-u-vasoj-sudoperi-mislila-sam-da-je-sve-besprekorno-a-onda-su-isplivale-natalozene-gadosti

15.03.2019. 07:12

Svi ribamo sudoperu i mislimo da je tu kraj našim domaćim poslovima. Međutim, iako ste detaljno oribali sudoperu a ispolirali slavine do vrhunskog sjaja, najodvratnije stvari niste ni svesni. Nije bila svesna ni ova žena – sve dok nije otvorila slivnik i zgrozila se.

Nasilno je otvorila sudoperu, a onda se otvorio pakao Foto: Facebook

– Izuzetno sam fiksirana na čistoću kuhinje i uvek mi je sudopera čista pod konac. Međutim, iako je na oko uvek cakum-pakum, stalno je iz nje izvirao neki užasan smrad. Kad mi je više bilo muka od toga, na silu sam novčićem otvorila slivnik i imala šta da vidim – godine i godine ostataka hrane gomilale su se ispod i smrdele do neba. Uzela sam dugu, tanku četku i iščupala sve, koliko god je bilo moguće. Tek sad shvatam da i to mora da se radi redovno – kaže ova žena na Fejsbuku.

Sve žene iz grupe su počele da proveravaju šta se krije u njihovim slivnicimaFoto: Facebook

Kako je okačila sliku, tako su žene masovno počele da proveravaju šta ima u njihovim slivnicima i sve su se susrele sa neprijatnim iznenađenjem.

Svi redom su imali nakupljeni užasFoto: Facebook

– Potpuno sam se zgrozila kad sam videla šta to ima u mojoj sudoperi – kaže mama, hvaleći trik sa kovanicom, jer, kako kaže, nikad joj ne bi palo na pamet da kovanicom iščupa čep i vidi šta se to krije ispod.