troje-povredjeno-u-teskoj-saobracajnoj-nesreci-u-kursumliji

U saobraćajnoj nesreću koja se večeras posle 23 časa dogodila u Kuršumliji kada je putničko vozilo u punoj brzini udarilo u betonski zid i zapalilo se, povređeno je najmanje tri lica, saznaju nezvanično Top Novosti.
Do saobraćajne nesreće je došlo u blizini centra Kuršumlije, kod Crvenog krsta kada se putničko vozilo koje je usled velike brzine zarilo u betonski zid i zaustavilo na mostu u blizini kuršumlijskog Doma zdravlja i zapalililo nakon čega su intervenisali i vatrogasci.
Najmanje troje povređenih od kojih je jedan sa teškim povredama je Hitna služba kuršumlijskog Doma zdravlja prevezla u prokupačku bolnicu.

Zvaničnih informacija o težini povreda nastradilih još uvek nema, ali se osnovano predspostavlja da je do ove, teške saobraćajne nesreće došlo usled neprilagođene brzine kretanja putničkog automobila kojom prilikom je troje muškaraca povređeno.

U međuvremenu, Top Novostima je na Urgentnom odeljenju prokupačke bolnice potvrđeno da je u toku utvrđivanje stepena povrede tri lica koja koja su u saobraćajnoj nesreći u Kuršumliji povređena.
Pročitajte vesti iz: Kuršumlija Prokuplje