8222tvoj-bivsi-muz-je-lud-pogledaj-sta-je-izgubio8220-obukla-bodi-od-72-hiljade-dinara-i-hipnotisala-vise-od-milion-ljudi

03.04.2019. 15:44

I ona prati trend devedesetih, na njen način koji hvale na Instagramu.

Kim Kardašijan Vest i Kortni Kardašijan Foto: Profimedia

Kortni Kardašijan (39) obukla je bodi Kristijana Diora iz devedesetih koji se i sada nalazi u prodaji i to po ceni od 523 funti, odnosno 72 hiljade dinara.

Pohvalila se da je u intervjuu za magazin „Vog“ podelila svoje rituale nege i šminkanja, a njena objava je, pre svega zahvaljujući bodiju u kojem je pozirala, osvojila za 11 sati više od milion lajkova.

Primetićete da je najstarija sestra Kardašijan na grudi stavila „kružiće“ kojim je prekrila bradavice i baš to je ocenjeno kao detalj sa stilom („Njene sestre Kim, Kloi Kardašijan i Kajli i Kendal Džener to ne bi uradile“), ali ume i Kortni da bude VEOMA IZAZOVNA.

Sestre u parčićima od haljinaFoto: Profimedia

A uvek izgleda mladoliko što ističu i na Instagramu, gde je „dižu u nebesa“ zbog njenog prirodnog izgleda. I u pravu su, jer je ona u svojoj porodici imala najmanje estetskih korekcija.

Njenog bivšeg muža koji ju je besumučno varao Skota Disika kritikuju prilično oštro i imaju za njega jednu poruku: „Lud je što te je izgubio“.

Nisu kritike mimoišle ni Kortni koja je ovom slikom promovisala i novi sajt „Poosh.com“, a koji je ocenjen kao diskriminacija svih oblika ženskog tela osim onog podesnog za Instagram.

Kortni sa Kim deli opsednutost retro modom, a posebno trendovima devedesetih, samo što ona, kao i mnoge druge stvari, to radi sa mnogo više stila.

Kim na polju mode i nije teško pobediti, a jedino dobro što radi jeste upravo vraćanje stila 90-ih. On ima tako poseban šmek da ga je milina videti u 2019.