u-54.-godini-se-fotkala-u-bikiniju-i-vilice-su-tresnule-o-pod:-govore-joj-da-je-„prematora“-za-skidanje,-ali-izgleda-kao-avion

09.08.2019. 18:09

Godine prolaze, ali Sindi Kraford ne mogu ništa. U 54. godini izgleda mnogo mlađe, a nemoguće je ne primetiti koliko negovano i mladoliko izgleda. Još jednom je pozala da je dobila bitku sa vremenom jer nakon što je objavila fotografiju na Instagramu u bikiniju vilice su tresnule o patos.

Sindi Kraford Foto: cindycrawford / Instagram

Sindi Kraford nekadašnji najveći svetski supermodel sve ove godine je vodila računa o ishrani i redovno vežbala. Uz dobru genetiku i brigu o sebi uspela je da postigne neverovatne rezultate u 54. godini.

Sindi je objavila fotografiju na Instagramu u bikiniju i njeni pratioci su oduševljeni koliko njihov omiljeni model izgleda dobro.

I pored nekoliko negativnih komentara da je „previše matora“ za ovakvo izdanje, najveći broj komentatora je fascinirano izgledom Sindi Kraford.

Supermodel ne krije svoj recept za lepotu i mladolikost, pa je nedavno u intervju za „Vogue“ otkrila da je sve ove godine vodila računa o koži i ishrani. Obavezno koristi zaštitni faktor i kad ne ide na plažu i hrani tri decenije na isti način, raznovrsno i redovno vežba.