u-danijelin-frizider-pilji-ceo-fejsbuk:-kupila-je-hranu-za-godinu-dana-i-sve-popakovala,-ali-je-zaboravila-na-sraman-detalj-zbog-kog-je-svi-vredjaju

30.05.2019. 20:42

Okačila je na Fejsbuk snimak svoje savršeno organizovane kuhinje, ali ljudi su primetili jedan detalj i, umesto da joj se dive, svi je vređaju.

Htela je da se pohvali urednom kuhinjom, a dočekali su je sa uvredama Foto: Facebook

Danijel Holovej iz Adelajde u Americi je, kako sama kaže na Fejsbuku, opsednuta organizovanjem stvari. Ona je preuredila ostavu i kuhinju i rešila da impresivne rezultate pokaže na Fejsbuku.

I zaista, Danijel je obavila veliku kupovinu – kako kaže, kupila je zalihe povrća za godinu dana, sve iseckala i popakovala u zamrzivač i verovali ili ne, tamo je uspela da strpa 65kg povrća – 20kg krompira, 15kg šargarepe, 15kg slatkog krompira, 10kg paradajza, tikvice, bundeve, luk – sve je to pokupovala na velikom sniženju.

– Sve to radim kako bih imala sve spremno za pripremu obroka. Ništa ne kuvam unapred, samo odmrznem noć pre nego što ću da spremam – objasnila je, dodavši da je tako osigurava da njena porodca uvek jede zdravo.

U toj velikoj kupovini, kupila je i gomilu hrane koja ima duži rok trajanja, i zbog toga je dobila i uvrede na svoj račun.

Da li vidite problematične detalje?Foto: Facebook

– Sigurno misliš da si super organizovana i uspešna, a ostava ti je puna slatkiša kojima truješ porodicu – pišu joj.

– Ovo je infarkt u najavi – dodaju drugi.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

– I ti ovo daješ deci, a hvališ se kako im daješ zdravu hranu? Bolje skloni ovaj video – dodaju ljudi.