u-kanu-su-se-pojavile-najlepse-zene-sveta,-ali-niko-jos-nije-video-ovakvu-prirodnu-lepoticu:-krila-se-sve-do-sinoc,-pa-napravila-spektakl!

26.05.2019. 09:45

U subotu uveče završen je 72. Kanski festival, a u proteklim danima na ovoj manifestaciji imali smo prilike da vidimo neka od najvećih imena svetskog i evropskog filma, kao i brojne slavne manekenke.

Kanski festival sinoć je okupio nešto manji broj svetski poznatih faca nego što je to bio slučaj u prethodnim danima, no svakako su crvenim tepihom prošetali vrlo zanimljiva gospoda i dame.

Posebnu pažnju izazvao je Silvester Stalone koji se pojavio u društvu ćerke i supruge, kao i Antonio Banderas sa devojkom Nikol. I jedna Kineskinja oduševila je sinoć okupljene i to izborom otmene, predivne toalete u nežnoroze boji, ali je ipak najfotografisanija bila rumunska glumica Katrinel Marlon.

Ova 33-godišnja dama sve je očarala svojom lepotom, a čak ni izbor nesvakidašnje neobične toalete nije uspeo da zaseni njen sofisticirani seksepi! Kapa dole, Katrinel! U našoj galeriji pogledajte modna izdanja sa poslednje večeri Kanskog festivala.

Zatvori

Kventin Tarantino sa suprugom Danijelom

Silvester Stalone sa suprugom Dženifer i ćerkom Sistinom

Antonio Banderas sa devojkom Nikol