u-kolindine-nove-slike-gleda-se-i-ne-trepce-predsednica-ne-voli-kad-se-komentarise-njen-izgled-ali-kako-da-se-ovo-ne-primeti

10.04.2019. 17:20

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović ponovo je u žiži.

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović sa predsednikom Nemačke Frank-Valterom Štajnmajerom u martu ove godine u Zagrebu Foto: Profimedia

Sastala se juče u Zagrebu sa predsednikom Državnog Veća Narodne Republike Kine Li Kećijangom, prvim kineskim premijerom koji je posetio Hrvatsku od sticanja nezavnosti.

Kolinda Grabar Kitarović i Li KećijangFoto: Profimedia

Njeno elegantno izdanje i izgled ponovo su došli do izražaja. Zanimljiv spoj crvene i crne boje i miks različitih desena privući će poglede modnih sladokusaca.

Crveno-crni modni spoj Kolinde Grabar KitarovićFoto: Profimedia

Ponovo je poglede privukla transfromacije njenog izgleda, koja sve više ide u pozitivnom smeru.

Susret političkih zvaničnikaFoto: Profimedia

Predsednica Hrvatske je nedavno izjavila da je komentarisanje njene linije i frizure seksističke prirode jer u drugi plan stavlja njene političke aktivnosti.

Politički aspekt ovakvih susreta uvek je najvažniji, ali njihove prateće komponentne poput stila i promene izgleda nikada nisu bile zanemarljive, često su i u službi „modne diplomatije“.

Promene izgleda Kolinde Grabar Kitarović koja je sa kineskim premijerom razgovarala o kulturnoj i ekonomskoj saradnji dve zemlje, više su nego očigledne pa kao takve i neizbežne za komentarisanje.