u-maju-je-podelila-ovu-fotografiju-i-oborila-instagram,-a-sada-je-objavila-pravu,-neretusiranu-verziju-i-skidamo-joj-kapu:“nije-lepo-–-ali-je-istina!“

06.09.2019. 21:22

Demi Lovato izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama novom fotografijom u bikiniju na kojoj je vidimo u izazovnoj pozi, ali za razliku od većine sličnih na njenom proflu – zvezda na ovoj ima celulit!

Demi Lovato Foto: ddlovato / Instagram

Pevačica je uz fotografiju istakla kako je reč o neretuširanoj fotografiji, objasnivši da je došlo vreme da se skinu maske i da želi da bude autentičnija i stvarna.

Inače, ova fotka je nastala tokom njenog putovanja na Bora Boru u maju, a ona je pre mesec dana identičnu okačila na Instagram, ali doteranu i „ispeglanu“ u Fotošopu… No, Demi je prelomila i rešila da voli sebe onakvu kakva jeste, a novo poglavlje u životu rešila je da simbolično ozvaniči baš na Međunarodni dan celulita.

I zato joj skidamo kapu – prokleto je teško voleti svoje nesavršenosti, a zamislite koliko je tek teško ogoliti ih pred čitavim svetom!

„Ovo je moj najveći strah. Fotografija mene u bikiniju – neretuširana. I pogodite šta – imam celulit! Ja sam bukvalno premorena od toga da se stidim svog tela, editujem ga (da, sve druge fotografije u bikiniju su fotošopirane – i mrzim to, ali je istina), da bi drugi mislili da se uklapam u njihovu viziju lepote, ali to jednostavno nisam ja“, započela je ona svoje izlaganje.

„Evo šta imam. Želim da mi novo poglavlje u mom životu pruži mogućnost da budem autentična i da ne podležem tuđim standardima. Dakle, evo me, neposramljene, bez straha i ponosne na svoje telo koje me je vodilo kroz toliko toga i nastaviće da me oduševljava, a nadam se da će jednog dana i roditi. Divan je osećaj vratiti se na tv/film i ne stresirati se činjenicom da moraš da vežbaš pre nego što odradiš radni dan od 14 sati, ili biti deprimiran time da moraš da budeš na nekoj ludoj dijeti i ne možeš da pojedeš parče torte. Kako god, evo me – sirova, stvarna! I volim sebe. I vi biste trebalo da volite sebe. Sada ćemo nazad u studio, radim na himni. Želim svima da bude jasno, nisam zabrinuta oko toga kako izgledam, ali cenim ga i ponekad je to najbolje što mogu da uradim. Nadam se da ću inspirisati nekoga da danas takođe ceni svoje telo“, zaključila je Demi.

Ova objava dobila je veliki odjek, a većina publike čestitala je slavnoj 27-godišnjakinji na smelosti, mudrosti uz komentare da je predivna i da im se dopada njen stav, ali i izgled.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.