u-natasin-minic-gledao-je-beograd:-a-dole-se-krije-trend-koji-jedni-obozavaju,-a-drugi-ne-mogu-da-smisle

30.05.2019. 13:48

Nataša Bekvalac bila je zvezda sinoć u Beogradu, na događaju koji je okupio veliki broj poznatih lica.

Nataša Bekvalac sinoć u Beogradu: minić je tek početak Foto: RAS Srbija

Pevačica je pred objektive stala u kratkoj crnoj haljini (kratko je bilo slatko u njenom slučaju), sa tilom i karnerima. Sa visoko podignutom kosom Nataša Bekvalac izgledala je „poput lutke“.

Obratite pažnju na ostatak stajlingaFoto: RAS Srbija

Metalik torba pojačala je utisak koji je Nataša ostavila, a ono što je nosila na nogama je zasenilo čak i haljinu. Nataša je hodala u metalim sandalama i kratkim čarapama.

Ovaj miks bio je apsolutni hit prošle sezone, nosio se i prethodnih godina, ali i decenijama unazad samo što je 2018. dobio epitet „trend sa stilom“.

Promenio je reputaciju, ali su reakcije na njega i dalje bile podeljene: pa se nekima svideo, a neki nisu mogli ni da ga smisle.

Nataša je dokaz da ovaj modni fazon i te kako može da izgleda dobro, ako su obuća i čarape dobro izabrane i iskombinovane sa pravom haljinom.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vidite da na njoj, i pored mini haljine i upadljiive sive boje, ne izgleda napadno.

Na zabavi u Beogradu bili su i naš košarkaš i igrač NBA lige Bobi Marjanović sa suprugom Milicom koja se pojavila u sportsko-elegantnoj kombinaciji džinsa i bele bluze, kao i Natin bivši suprug Danilo Ikodinović kog je pratila elegantna partnerka Maja Ognjenović.

Bobi sa Filipom MiletićemFoto: Instagram

Bobi i Milica koji koriste pauzu u NBA ligi i uživaju u Beogradu, sreli su se i sa našim poznatim kompozitorom Filipom Miletićem.

Milica sa MiletićemFoto: Instagram

Čuveni Aspirinac i Milica zabeležili su zajedničko druženje, a retko koje druženje u Srbiji protekne bez trubača.

Veselo uz trubačeFoto: Instagram

Imaće o čemu da pričaju Marjanovići prijateljima u Americi kad napuste Beograd u kojem je, kažu mnogi, najbolji provod na svetu.