u-ova-tri-horoskopska-znaka-se-radjaju-ljudi-koji-su-osudjeni-na-nesluceno-bogatstvo:-oni-ni-ne-znaju-koji-je-njihov-potencijal

27.07.2019. 17:06

Ako ste se ikada pitali može li vam uspeh biti zapisan u zvezdama, odgovor je potvrdan. Američki magazin „Cosmopolitan“ napravio je istraživanje kako bi saznao u kojim su horoskopskim znacima rođeni najbogatiji ljudi sveta. Ova tri znaka su na vrhu lestvice: 

Horoskop novac Foto: Profimedia

Lav 

Među 100 milijardera na Forbsovoj listi čak 14 osoba rođeno je u znaku Lava. Lavovi slove za vrlo sposobne i odvažne osobe koje ako primete da nešto može da ima potencijal i bude isplativo uložiće sve napore da tu ideju ostvare.

Vaga

Na istoj listi 11 osoba rođeno je u znaku Vage. Iako u životu prvenstveno teže balansu, Vage su spremne da žrtvuju određene segmente života i posvete se poslu kako bi sebi i svojoj porodici osigurale i više nego za svetlu budućnost. 

Vodolija

Vodolije su izrazito ambiciozne i optimistične osobe. Ponekad znaju srljaju i da naprave velike greške, ali njihovo samopouzdanje i želja za uspehom često ih dovedu do iznadprosečnog života. Inače, Vodolija je ima 11 na Forbsovoj listi.