u-ovim-horoskopskim-znakovima-se-radjaju-razmazeni-muskarci:-vole-samo-svoje-mame-i-bas-ih-briga-za-vas

13.07.2019. 09:15

Iako se možda na prvi pogled tako ne čini, muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima prave su mamine maze ili popularno rečeno – muške šmizle. Oni su često vrlo pažljivi i partneri za poželeti, ali teško da ćete biti na prvom mestu u njihovom srcu – ta pozicija pripada isključivo njima ili mami, uglavnom mami.

Bredli Kuper i njegova mama Foto: Profimedia

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka su uglavnom jako razmaženi.

Strelac

Muškarci rođeni u znaku Strelca čine se poprilično neopterećenima i neustrašivima. Ipak, oni su ti koji veruju da će bilo koji problem koji im se dogodi njihove majke rešiti umesto njih. Nema potrebe da se čudite ako od muškarca koji je rođen u znaku Strelca čujete da mu mama još uvek pere veš ili dolazi da pospremi stan.

via GIPHY

Rak

Pretpostavljamo da vas ovo nimalo ne čudi! Naime, muškarci Rakovi su neverovatni emotivci koji sve uzimaju previše lični i koje mnoge žene jedva uspevaju da svare. Oni se neće suzdržati da zaplaču pred vama, a ako im vi ne pokažete saosećanje ili podršku, idu kod mame.

via GIPHY

Lav

Lavovi važe za frajere za koje niko ne može ni da zamisli da su razmaženi, kada ih malo bolje upoznate, brzo shvatite da su upravo oni ipak mamini sinovi. Oni savete svojih majki shvataju jako ozbiljno i uvek im daju prednost u odnosu na one koji dolaze od strane drugih ljudi.

via GIPHY

Takođe, izuzetno su zaštitnički nastrojeni prema svojim mamama, tako da ne pokušavajte da ih provocirati po tom pitanju.