u-ovom-posudju-hrana-ce-vam-uvek-biti-ukusna-i-zdrava

09.05.2019. 10:05

Drage dame vreme slava, spremanja džemova, slatkoga i zimnice je ispred nas i treba se dobro pripremiti. Najavljuju rodnu i berićetnu godinu tako da će sve zavisiti od vaše veštine i brzine spremanja. Mi smo tu da vam pomognemo i to sa dobrim izborom posuđa u kojem ćete sve spremiti ukusno, brzo i bez bojazni da može nešto da zagori.

Spremite se za sezonu na vreme Foto: Profimedia

Naša ponuda je ROYALTYU LINE POSUĐE od 18 delova svega 7.999 dinara na gruppi.rs. Ovo posuđe izuzetnog je kvaliteta, odgovara svakoj grejnoj ploči, a svaka posuda ima poklopac sa termostatom. Spremajte zdravu u ukusnu hranu za sebe i svoje najbliže. I ne zaboravite ovakvo posuđe može biti i dragocen poklon dragim osobama.

Royalty Line posuđe od 18 delova za svega 7.999 dinaraFoto: Promo

Inače, dok kuvate i spremate ručak  u slobodno vreme možete da spakujete obuću koja vam je svuda razbacana po kući i to na jedan stalak za obuću koji danas košta svega 999 dinara i poručuje se samo jednim klikom na gruppi. rs. Na njega staje tačno 30 pari obuće.

Rasklonite obuću brzo i efikasnoFoto: Promo

Ako ste rešili da ulepšate kuhinju, tu je kvalitetan pamučni stoljnjak po ceni od 549 dinara. Modernog dizajna i domaće proizvodnje, samo na gruppi.rs

Tu je i kvalitetan pamučni stolnjakFoto: Promo

I kada konačno nađete vremena za sebe iskoristite ga na pravi način i sredite te dosadne dlačice koje se nalaze na licu ili na telu sa trimerom koji danas samo košta 599 dinara na gruppi.rs.

Rešite se dlačica kod kućeFoto: Promo

A i za vašu kosu imamo peglu koja košta 999 dinara  i poručuje se na gruppi.rs.

Sredite i frizuruFoto: Promo

Garantujemo vam da ćete sa njom napraviti frizuru kao da ste tek izašli iz frizerskog salona.