u-popularnoj-americkoj-seriji-glume-nasi-glumci:-plavokosa-lepotica-i-dva-frajera-opcinili-publiku-na-zapadu

15.08.2019. 18:31

Početkom godine u domaćim medijima proširila se vest da se druga sezona američke fantazijske serije „The Outpost“ (Predstraža) snima u Srbiji na lokacijama u blizini Beograda. Priča prati Džesiku Grin, jedinu preživelu pripadnicu rase „crna krv“, u potazi za osvetom zbog ubistva porodice i spaljivanja sela u kojem je provela život. Nova sezona koja je u Americi počela sa emitovanjem 11. jula, večeras će početi sa prikazivanjem kod nas, a u drugoj sezoni se pojavljuju dva naša dobro poznata glumca i glumica.

Serija Predstraža Foto: screenshot

Zvezda RTS-ove serije „Jutro će promeniti sve“ Nikola Rakočević je deo glumačke postave „Predstraže“ i tumači lik Brogana.

Nikola Rakočević u seriji PredstražaFoto: The CW / screenshot

Nikola je višestruko nagrađivani glumac na internacionalnim filmskim festivalima, a na Berlinskom 2014. godine uvršten je u grupu 10 potenijalno najvećih filmskih zvezda u Evropi.

Glumac pored uloge u američkoj seriji ima još dve veće uloge u budućnosti. U horor filmu „Mrak“ u ulozi sveštenika Dositeja i novoj seriji „Kosti“ koji će biti premijerno prikazani 2020. godine.

Glumac Miloš Timotijević koji je nam je urezan u pamćenu po ulozi tužioca Vojina Đukića u seriji „Senke nad Balkanom“ tumači lik antiheroja Varleka u „Predstraži“.

Miloš Timotijević u seriji PredstražaFoto: The CW / screenshot

Miloš je već imao iskustva sa internacionalnom karijerom 2012. godine u filmovima „Černobiljski dnevnici“ i „Despite the Falling Snow“ iz 2016. godine i posle „Senki“ nastavlja glumački put van našeg govornog područja.

Miljenica serije „Istine i laži“ Jelena Gavrilović koja je pevala srpsku verziju iz čuvenog animiranog filma „Frozen“ tumači lik Sane u „Predstraži“.

Jelena Gavrilović u seriji PredstražaFoto: The CW / screenshot

Posle uloga u popularnim serijama „Ubice mog oca“, „Nemanjići – Rađanje kraljevine“ i „Istine i laži“ Jelena je sebi obezbedila prvu ulogu u seriji van našeg govornog područja.

Naš glumački trio gledaćemo večeras u seriji „Predstraža“ koju prati oko milion ljudi po epizodi u Americi.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.