U kategoriji Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport.

    PROKUPLJE- Kvalifikacionim borbama, startovalo je Pojedinačno prvenstvo Srbije u boksu koje se ove godine održava u Prokuplju. Da Prokupčani vole i poznaju boks, pokazale su solidno ispunjene tribine Sportske hale “Dr Zoran Đinđić”, a pravi spektakl očekuje se u subotu, kada su na programu finalne borbe.

    U jučerašnjim mečevima u ženskoj i muškoj konkurenciji u velter, srednjoj i poluteškoj kategoriji favoriti su opravdali svoje uloge, a prema planu takmičenja, ljubitelji boksa bi danas, od 15 časova, u nastavku četvrtfinala, trebalo da uživaju u novih 18 borbi.

    -Od velike je važnosti što se boks vratio na velika vrata u Prokuplje. Organizacija prvenstva Srbije u našem gradu, pun je pogodak, što se videlo i po brojnoj publici koja je prisustvovala četvrtfinalnim borbama. Sve je proteklo u najboljem redu, organizacija je na vrhunskom nivou i trudimo se da maksimalno izađemo u susret svim klubovima koji imaju svoje boksere na takmičenju. Naš predstavnik na prvenstvu, Zijadin Sadiković, poražen je na startu takmičenja, tako da ostajemo bez predstavnika u daljem toku prvenstva, rekao je Dragoljub Nikolić Nidža, šef stručnog štaba BK “Toplica”.

    Polufinalne borbe na programu su u petak, dok je za subotu planirano veliko finale.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=466717