U selu Babin Potok asfaltirane dve ulice

  U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Načelnik Topličkog upravnog okruga Milan Aranđelović i član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica, obišli su završne radove na asfaltiranju ulica u selu Babin Potok, nadomak Prokuplja.

  Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima, radovi na putnoj mreži u gradskim i seoskim sredinama nisu ni prekidani.

  -U Babinom Potoku, asfaltirane su dve ulice u ukupnoj dužini od 1.200 metara. Zbog konfiguracije terena, izvođači su uložili maksimalne napore da u što kraćem roku odrade pripremne radove, iskopaju propusne kanale i asfaltiraju ulice, rekao je Koprivica i dodao da su sredstva za ove radove, u ukupnom iznosu od oko 11 miliona dinara, izdvojena iz budžeta Grada Prokuplja.

  On je istakao da su tokom oktobra asfaltirane i ulice u Gornjoj Stražavi i Donjoj Trnavi, kao i da će se sa radovima na putnoj mreži nastaviti i u narednom periodu.

  Pročitajte i…  Košarkaši Jastrepca neporaženi u prvih pet kola

  -Rebalansom budžeta, planirano je da se za infrastrukturu izdvoji još 120 miliona dinara. U planu je da se ova sredstva utroše za asfaltiranje sedam seoskih i 11 gradskih ulica. Projektno-tehnička dokumentacija za ove ulice je već urađena. Za nekoliko dana, očekuje se i raspisivanje javne nabavke, dok bi se ugovori sa izvođačima radova potpisali do kraja ove godine, izjavio je Žarko Koprivica.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=474340


  Share Tweet Send
  0 Komentara
  Učitavanje...