u-srbiji-je-devedesetih-bila-zvezda-a-onda-se-2000.-godine-udala-za-muza-muzicke-dive:-govorio-je-„sta-ce-mi-pevacica?“-a-pogledajte-ih-danas

15.05.2019. 22:03

Bio je oženjen najvećom divom u muzičkoj industriji i uživao u luksuzu i slavi, a onda se ponovo zaljubio i priredio najluksuznije venčanje decenije.

Talija i Tomi Motola Foto: Instagram

Jedno od najvećih imena muzičke industrije svakako je Toni Motola, bivši pevač iz Bronksa čije ime stoji iza najvećih svetskih zvezdi. Pomogao je u stvaranju mnogih svetskih imena, a Maraji Keri je sagradio karijeru i ponudio joj svoje srce. 15 godina je proveo u kompaniji „Soni“ i iz te avanture izašao bogatiji za 65 milijardi dolara.

Motola se oženio Marajom 1993. godine a brak je trajao četiri godine. Maraja je kasnije pričala da se razvela od njega jer je bio nasilan prema njoj, fizički i emotivno, što je Motola i priznao.

Onda mu je Glorija Estefan rekla da želi da ga upozna sa devojkom koja je kao salivena za njega. U pitanju je slavna Talija, poznata meksička glumica i pevačica, koja se proslavila mnogim ulogama u telenovelama, posebno u seriji „Rosalinda“.

– Šta će mi pevačica? – bunio se Toni, a onda je ipak izašao na večeru sa njom i – zaljubio se.

Usledilo je luksuzno venčanje 2000. godine koje je pratio ceo svet. Radilo se o spektakularnoj i nezamislivo skupoj svadbi održanoj u Njujorku.

Iako ih deli 22 godine, Talija i danas tvrdi da je presrećna u braku. Imaju dvoje dece, a nikada se za 19 godina njihovog braka nije naslutila neka nesuglasica među njima.

Talija i ToniFoto: Profimedia

Ovih dana pojavili su se i na Met Gali, a Talija izgleda mladoliko kao i uvek, pa je pobrala gomile komplimenata na društvenim mrežama.