u-tajnosti-je-rodila-blizance,-a-sada-je-pokazala-kako-izgleda-njeno-telo-posle-porodjaja-i-ceo-svet-gleda-u-ovu-fotku-bez-daha!

15.05.2019. 15:07

Slavna teniserka Ana Kurnjikova već dugo nije toliko aktivna kao pre, ali publika ne zaboravlja njenu lepotu i izvajano telo. Ona je nedavno pozirala za rusko izdanje časopisa „Cosmopolitan“, i pokazala da je i dalje u savršenoj formi, iako je pre nešto više od godinu dana postalala mama bliznaca!

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas Foto: Profimedia

Lepa plavuša je za potrebe snimanja pozirala u običnim crnim gaćicama i krop topu sa svetlucavim detaljima, pokazavši savršeno ravan stomak i vitke, zategnute noge.

Ne čudi nas što je ova fotografija napravila bum na Instagramu, a podsetimo – pre samo nekoliko meseci fanovi su je napali da je premršava i to kada je objavila snimak na kome pleše u malenom bikiniju.

No, ako je verovati ovoj fotografiji – 37-godišnja sportistkinja nikada nije izgledala bolje, a čini se da se izgleda isto kao je bila tek na početku karijere.

Sudeći prema Aninim objavam na društvenim mrežama, ovakvu figuru ona duguje redovnim i napornim treninzima, ali i neprestanim trčakaranjima za 18-mesečnim bliznacima Nikolasom i Lusi.

Podsetimo, teniserka je bliznace dobila u vanbračnoj zajednici sa pevačem Enrikeom Iglesijasom, a zanimljivo je da javnost nije imala predstavu da je prelepa plavuša uopšte trudna, pa su se svi prilično iznenadili kada se pročulo da su Enrike i Ana postali roditelji.

Takođe, Španac je nedavno dao opširan intervju u kome je otkrio da je njegov odnos sa suprugom bolji nego ikada i da us još intimniji nego na početku veze. Dodao je i da ima osećaj kao da su u braku i da im papir ništa ne znači.