u-ultra-seksi-haljini-pokazala-preduge-noge-i-seksi-dekolte:-ali-samo-ona-ume-da-izgleda-ovako-elegantno-u-tom-izdanju!

01.05.2019. 15:17

Nova muza čuvenog francuskog dizajnera Žan Pol Gotjea je prelepa Irina Šajk! Pompa oko ljubavnog trougla Irina-Bredli-Lejdi Gag konačno je utihnula, a karijera manekenke i njena zanosna lepota opet su u prvom planu.

Irina Šajk Foto: jpgaultierofficial / Instagram

Gotje je Ruskinju okarakterisao kao “otelotvorenje slobodne, snažne i izazovne žene”, a na društvenim mrežama i Internet stranici ove modne kuće može se videti niz fotografija iz nove kampanje u kojoj je Irina glavna zvezda.

Ona je u kampanji za nov parfem legendarnog Francuza “Scandal à Paris” obučena minimalistički – samo u oversized crni blejzer sa satenskim reverima i seksi donji veš.

Jednostavna frizura i šminka u bronzanim tonovima kompletirali su čitav utisak, kao i klasične salonke sa visokom potpeticom. No, ono glavno bio je Irinin stav – erotičan, a ipak ne i vulgaran i napadan; a upravo takvoj energiji ona duguje slavu i bogatstvo.

Inače, ova 33-godišnjakinja se i na promociji pomenutog parfema pojavila u identičnom izdanju, ostavivši sve zvanice bez daha. Ona se pojavila u elegantnoj, izazovnoj blejzer haljini koja je otkrila njen fin dekolte, ali i duge, izvajane noge.

Irina je poznata po tome što ne drži nikakve dijete i veliki je gurman, a tvrdi da vitku liniju održava vežbanjem i jurcanjem za ćerkicom Leom.

“Ne idem na dijete. Volim da uživam u životu. Svaki put kada otputujem u Italiju ili Španjolsku, zaista mi prijaju specijaliteti tih zemalja. Obožavam i suši. Stvar je u tome da uspostavite ravnotežu između vežbanja i hrane”, ispričala je slavna manekenka.