U kategoriji Kultura, Poslednje Vesti, Prokuplje.

  PROKUPLJE- Besplatni letnji „Bioskop na otvorenom”, ove godine biće održan u Prokuplju, u organizaciji Film kluba Prokuplje i Doma kulture.
  Kako navode nadležni u prokupačkom Domu kulture, filmovi će se prikazivati na platou iza zgrade ove ustanove, a prva projekcija najavljena je za utorak, 6. avgust.

  -Pored bogatog programa koji smo realizovali u okviru Kulturnog leta, Dom kulture je podržao i manifestaciju „Bioskop na otvorenom“, koju organizuje Film klub Prokuplje, sa ciljem da ovakvih kulturnih sadržaja u našem gradu bude što više tokom leta, ističu u Domu kulture.
  Ovogodišnja manifestacija počeće filmom o Nikolini, a biće prikazani i filmovi o Prokuplju, filmovi “Francuskog filmskog karavana”, filmovi sa Međunarodnog festivala dokumentarnih filmova “Beldoks” i drugi.
  -Cilj nam je da u ovim vrelim letnjim danima obezbedimo građanima da u večernjim satima uživaju u raznim filmskim žanrovima i da na taj način još više doprinesemo bogatom kulturnom sadržaju u našem gradu, rekao je predsednik Film kluba Prokuplje Žikica Jovanović.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469927