udala-se-noletova-komsinica:-vencanicu-joj-izabrala-ana-vintur-i-izgledala-je-kao-san

19.06.2019. 11:52

Prethodna subota bila je rezervisana za venčanje poznate sportistkinje, koju javnost zna i kao komšinicu Novaka Đokovića iz Monte Karla.

Karolina Voznjacki i Dejvid Li Foto: Profimedia

Karolina Voznijacki i Dejvid Li venčali su se u Italiji, posle tri godien zabavljanja. Na intimnoj ceremoniji na kojoj je bilo 120 gostiju, a koja je, kako piše „Vog“ izgledala kao bajka, nekadašnja prva teniserka sveta nosila je venčanicu Oskara de la Rente, dugačku 80 metara.

Poznata sportistkinja iz Danske i njen suprug upoznali su se na večeri na kojoj su bili sa zajedničkim prijateljima. Iskrice među njima odmah su planule, a verili su se u novembru 2017. na Bora Bori.

Dejvidu je zbog uzbuđenja „goreo prsten“ koji je skrivao od Karoline, a onda ju je zaprosio uz zvuke gitare.

A venčanicu za gala venčanje na kojem su bili Serena Vilijams (koja je bila i deveruša) i njen suprug Aleksis Ohanijan, Karolina je imala posebnu pomoć- savet je dobila ni manje ni više nego do Ane Vintur, urednice američkog „Voga“.

Teniserka joj je poslala mejl, a prva žena modne Biblije joj je odgovorila: „Volela bih da ti pomognem, šta bi ti volela da nosiš?“.

Karolina joj je zatim poslala fotografije modela, a zatim se sa Anom sastala u središtu „Voga“. Dobar savet joj je dala gospođa Vintur, zar ne?

Prijateljica Karoline Voznijacki je Ana Ivanović koja je možda zbog drugog stanaja propustila njeno venčanje.