udala-se-slavna-pevacica-i-bivsa-devojka-princa-harija:-vencanica-je-rucno-pravljena-640-sati,-i-toliko-je-jedinstvena-da-je-pravo-remek-delo

01.09.2019. 08:46

Pripremite se da ostanete impresionirani, jer ovde se mislilo na svaki detalj!

Udala se pevačica Eli Gulding! Foto: Profimedia

Slavna pevačica Eli Gulding (32), javnosti poznata i kao bivša devojka princa Harija, juče se na luksuznoj ceremoniji udala za Kaspara Džoplinga, trgovca umetninama, a ovo su svi detalji venčanja o kojem ovog vikenda bruji ceo svet.

Eli Gulding i Kaspar DžoplingFoto: Profimedia

Venčanje britanske pevačice i njenog verenika nisu želeli da propuste brojni njihovi prijatelji pa su u Jork na venčanje, između ostalih, stigli glumac Orlando Blum i njegova verenica, pevačica Keti Peri, princeza Eugenija sa svojim suprugom, a, iako se očekivao i njihov dolazak, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ovo su venčanje ipak propustili. Kao i Elin bivši dečko, princ Hari i njegova supruga Megan Markl.

Ipak, najviše pažnje i komentara izazvala je Elina unikatna venčanica s dugačkim rukavima i A-kroja, a najzanimljiviji su bili ukrasi, sitne perlice na njenom gornjem delu i „Petar Pan“ kragna.

Detalji koji oduzimaju dahFoto: Profimedia

Haljina nosi potpis modne kuće Kloe, a kako prenose strani mediji, bilo je potrebno 640 sati da se ručno izradi.

Da je mlada mislila na sve detalje, govori i njen izbor nakita koji se apsolutno uklapa uz njen glam rok fazon. Tri minđuše sa detaljima u vidu bisera i upečatljivo prstenje odlično su se uklopili uz unikatnu haljinu.

Činjenica je da ovakve venčanice ne viđamo svakog dana i da se Eli potrudila da bude jedinstvena. Kako vam se dopada njen izbor?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.