udala-se-za-16-godina-mladjeg,-a-danas-se-skinula-u-toples:-ona-ne-prestaje-da-sokira

05.08.2019. 17:52

O venčanju Hajdi Klum (46) i 16 godina mlađeg Toma Kaulica na Kapriju ne prestaje da se priča. Možda fotografije nemačke modne zvezde u toplesu malo skrenu pažnju sa svadbe.

Hajdi Klum Foto: Profimedia

Hajdi Klum i Toma Kaulic venčali su se pre nekoliko dana u Italiji, drugi put. Par je prvi put vezu ozvaničio pre pet meseci na tajnoj ceremoniji za koju se saznalo kada su isplivale slike sa drugog venčanja.

Hajdi Klum u toplesuFoto: Profimedia

Poznata Nemica i njen partner nisu žurili da nakon svadbe pojure kući pa su i dalje u vrelom Kapriju (sa njima je i njeno četvoro dece koje je dobila u prethodnom braku, odnosno vezi). Rekli smo „vrelom“? Ma koliko da je bilo vruće u ovom delu Italije, zbog Hajdi u toplesu je postalo još vrelije.

Hajdi Klum sa Tomom i Bilom KaulicomFoto: Profimedia

Čuvena manekenka koja je treći put rekla da (ili je bolje reći četvrti put s obzirom da je Tomu dva puta rekla da, a ranije je bila u braku sa Silom i Rikom Pipinom) uslikana je na plaži bez gornjeg dela kupaćeg kostima. Uživala je sa suprugom i njegovim bratom Bilom Kaulicem koji je jednostavno obožava.

Nije ovo prvi put da Hajdi vidimo u golišavom izdanju na plaži, u sličnim varijantama viđali smo je i u modnim kampanja, a ona je svoj životni moto „radim ono što želim“ odavno otkrila i potvrdila.

Hajdi u kupađem kostimuFoto: Profimedia

Venčanje koje je koštalo tri miliona dolara, glamurozna zabava na jahti, toples, šta je sledeće jer smo sigurni da se Hajdi neće na ovome zaustaviti?