udala-se-za-8222bosanskog-bekama8220-pa-se-kupa-u-luksuzu-objavila-ovu-fotku-a-kada-su-videli-sta-nosi-na-nogama-ljudi-su-ostali-bez-teksta

05.04.2019. 10:28

Lejla Hajrović proslavila se druženjem sa popularnom srpskom blogerkom Zoranom Jovanović, ali zahvaljujući i specifičnom, pomalo ekstravagantnom modnom stilu, u kome je pretežno akcenat na nošenju komada s jasno istaknutim brendom.

Lejla Hajrović Foto: leylahajrovic / Instagram

Lejla je inače supruga fudbalera Izeta Hajrovića, koji trenutno igra u dresu Dinama iz Zagreba, a par neretko dospeva u centar pažnje s obzirom na to da oboje vole da poyiraju u skupim, brendiranim krpicama.

„Odlično se osećam u dizajnerskoj odeći, ali i majicama od samo četiri evra. Bilo bi dosadno kada bismo se svi oblačili isto. Imam specifičan modni ukus. Čak i odećom želim da poručim – takav sam, kakav sam“, ispričao je pre par meseci ovaj fudbaler za hrvatsko izdanje magazina „Glorija“.

Par je takođe istakao da novac, ipak, ne troše samo na skupu garderobu i luksuzna putovanja, već da često doniraju u humanitarne svrhe, a umeju i da ostave ponešto sa strane.

I dok Izet (27) gradi karijeru u svetu sporta, Lejla to radi u digitalnom svetu, pa može da se pohvali titulom influensera i Instagram zvezde. Tamo je prati gotovo 150.000 ljudi, a fokus njenog profila upravo je na modi i pomenutoj garderobi.

Ova atraktivna plavuša je i osvedočena ljubiteljka brenda Luj Viton, na čijim revijama je redovna, a u ormaru ima niz njihovih torbica, a sada je u svoju bogatu kolekciju uvrstila još jedan specifičan komad s potpisom ove modne kuće.

Naime, Lejla je pozirala u hotelskoj sobi u svilenom bademantilu brenda „Agent Provocateur“ dok čita jedan modni magazin, a na nogama imala je imala jedan sasvim poseban detalj – tople kućne papuče ukrašene prepoznatljivim logom Luj Vitona. Inače, cena ovih papuča je doslovce paprena – za njih je potrebno izdvojiti više od 1.500 dolara, pa nije ni čudo što je ova fotografija izazvala oprečne reakcije na društvenim mrežama.