ugledni-estetski-hirurg-rekao-da-je-kejt-botoksirana:-sporne-slike-nestale-sa-instagrama,-ali-smo-mi-proverili-da-li-prica-pije-vodu

26.07.2019. 12:42

Kejt Midlton koristi botoks? Tako je makar tvrdio ugledni estetski hirurg Munir Somji salondonske „Dr. Medi Spa“ klinike. On je čak na Instagram profilu objavio slike koje pokazuju kako vojovtkinja od Kembridža izgleda pre i posle „korekcije“, ali su te fotografije, nakon reagovanja Kensingtonske palate, nestale.

Kejt Midlton Foto: Profimedia

„Pa nije ni čudo da uvek izgleda tako lepo i doterano kada je svoje lice prepustila rukama stručnjaka“, izjavio je lekar.

Prema njegovoj reči, Kejt Midlton se povrdgla „bejbi botoksu“ („Naša Kejt malo voli bejbi botoks“, napisao je na Instagramu) . Šta je to?

U pitanju je tehnika koja licu daje prirodan i daleko manje „veštački“ izgled u odnosu na standardni botosk od kojeg se razlikuje i po količinama.

Bejbi botoks „traži“ manje količine botulina, supstance koje „parališe mišiće“ i zateže čelo, deo oko usana, očiju..

Londonski lekar je istako da je Kejt Midlton korigovala bore na čelu, između obrva i oko usana.

Na Instagramu su mu napisali da je „zao“ zbog ovakvih trvdnji, a iz Kensingtonske palate su u saopštenju za „Njujork post“ izjavili:

„Članovi kraljevske porodice nikada nisu podsticali promociju ovakvih stvari“.

Kako bismo se uverili da li ima istine u tvrdnjama lekara uporedili smo slike Kejt Midlton. Njeno lice zaista izgleda nekad „upeglanije“, a nekad bez bora.

Kejt Midlton sa borama i bez njihFoto: Profimedia

Da li je botoks razlog tome ili ne?

Kažu da to najpreciznije određuju stručnjaci, ali isto tako nije tajna da se za vojvotkinju, nimalo slučajno, vezuju različite negativne priče.