uhvacen-je-sa-40-godina-mladjom-devojkom,-a-on-je-neprestano-je-pipka-nasred-ulice,-i-zato-vaze-za-najneprimereniji-poznati-par!

14.06.2019. 20:45

Nedavno je frontmen benda Aerosmit, čuveni Stiven Tajler, fotografisan na ulicama Los Anđelesa u društvu 40 godina mlađe devojke Ejmi En Preston, u trenutku kada su išli na opušten ručak u tamošnji prestižni restoran.

Stiven Tajler Foto: Profimedia

En je blistala u modernoj slip haljini sa interesantnim detaljem, dok je Tajler bio u svom prepoznatljivom fazonu, a par se držao za ruke i razmenjivao nežne poljupce, kao što je to i uvek slučaj u javnosti.

Oni su zapravo i poznati po čestim javnim iskazivanjema nežnosti, što posebno iritira publiku, a mnogi ovu činjenicu smatraju i „neprimerenom“.

En i Stiven su praktično nerazdvojni i to već godinama, a Stiven je nekoliko puta istakao da je ona ljubav njegovog života. Par se upoznao još 2012. godine, kada je ova lepa 31-godišnjakinja počela da radi kao njegov lični asistent, a dve godine kasnije ovaj odnos pretvorio se u ljubavni… No, zanimljivo je da su u javnosti viđeni zajedno tek 2016. godine, otkad zapravo i dele krov nad glavom.

Stiven uživa sa devojkomFoto: Profimedia

Inače, zanimljivo je da je Ejmi čak 11 godina mlađa od Stivenove najstarije ćerke Liv Tajler, a vršnjakinja je njegove mlađe ćerke Čelsi. No, razlika u godinama očigledno nije prepreka s obzirom da besprekorno funkcionišu zajedno.

Podsetimo, Stiven iza sebe ima dva propala braka, ali i brojne avanture, a skrasio se tek u poznim godinama.

Zanimljivo je i da je neposredno pre nego što je započeo vezu sa Ejmi, pevača ostavila dugogodišnja verenica Erin Brejdi.