uhvacena-je-javno-u-preljubi,-a-sada-cerkicu-nije-videla-mesecima:-slavna-glumica-poptuno-posrnula,-a-njen-bivsi-pokazao-koliko-je-super-tata!

Bilo kako bilo, Hajden se veoma čudno ponašala u javnosti sa Brajanom, nekoliko puta je viđena pijana, a jednom je fotografisana kako prilično „veselo“ izlati iz jednog restorana bosa, da bi nekoliko minuta kasnije počela da maltretira okupljene paparace i ganja ih po parkingu.

No, to je bio tek nagoveštaj skandala koji će doći – u novembru 2018. policija je došla u Brajanov dom nakon što su se on i pijana glumica sukobili sa njegovim ocem.

Hajden i Brajan u jednom do izlazakaFoto: Profimedia

Početkom maja odigrao se novi incident – Brajan je navodno Hajden šamarao, a policija ju je nakon njenog poziva pronašla nateklu i sa modricima na gornjem spratu kuće, iako je on prethodno tvrdio da je sam u kući kada su mu službenici pozvonili na vrata.

Tom prilikom glumica im je otkrila kako se sve desilo nakon što su pili u obližnjem baru, pa se „gadno“ posvađali. Tada im je navodno priznala i kako je Brajan tukao i prethodnih dana, te kako joj je čak išla krv iz nosa.

I dok Panetijerova preživljava ozbiljnu dramu, Kličko je njihovu zajedničku 4-godišnju ćerku Kaju sklonio na sigurno i maksimalno se brine o njoj. Zapravo, bokser vodi računa o ćerkici još od avgusta 2018, iako je javnost tek sada za to saznala.

„Ovo je vrlo teška situacija koju Hajden mora nekako da reši. Njen trenutni život je potpuni haos i mora da se otarasi problematičnog deča. Niko ne zna zašto i dalje održava vezu zbog koje se samo oseća loše“, otkrio je izvor blizak glumici.

Kličko sa ćerkicom KajomFoto: Profimedia

„Hajden je u toku sa životom njene ćerke koja je trenutno daleko, ali je muče druge stvari u ovom trenutku“, dodao je izvor.

Inače, plavokosa glumica i Vladimir bili su zajedno od 2009. pa sve do prošle godine, s tim što su imali nekoliko prekida u svom turbulentom odnosu. Navodno su nakon konačnog raskida prošle godine ostali u dobrim odnosima upravo zbog malene Kaje.

Vladimir i Hajden u danima ljubaviFoto: Profimedia

Podsetimo, Kličko se pokazao kao ogromna podrška svojoj nekadašnjoj partnerki, ali i odličan otac, kada je Hajden prolazila kroz tešku postoporođajnu depresiju.