uhvacena-na-mikonosu-sa-novim-deckom:-lima-ljubi-turskog-biznismena-teskog-250-miliona-dolara-i-on-ovako-izgleda

09.07.2019. 10:43

Adrijana Lima je ponovo zaljubljena. Brazilska manekenka je uslikana na Mikonosu kako se drži za ruke sa markantnim muškarcem. Znaju se svi detalji o njemu.

Adrijana Lima Foto: Profimedia

Slike definitivno kažu da među Adrijanom Limom i markantnim muškarcem ima nečeg više, a dasa sa fotografija je Emir Udžar (Emir Uyar) turski biznismen.

Adrijana Lima i Emir Udžap na MikonosuFoto: Profimedia

Udžar čije se bogatstvo procenjuje na 250 miliona dolara često se viđa u društvu poznatih i atraktivnih žena. A njegove slike sa Limom sada su pravi hit na Instagramu.

Neki uveliko ističu da je Adrijana koliko juče bila u vezi sa turskim piscem Metinom Harom (ta veza se neslavno završila, a pratile su je pretpostavke da je bila samo marketinški potez kako bi se pogurala karijera Hare, u čiju se seksualnost, takođe, sumnjalo).

Emir je rođen 1982. godine. Potpredsednik je “Permak Holdings Permak” kompanije. Obrazovao se u Nemačkoj, a na Univerzitetu u Kaliforniji stekao je master diplomu ekonomije.

Novi parFoto: Profimedia

U njegovom valsništvu je niz kompanija iz polja turizma, nekretnina i naftne industrije.

Lima i Emir, ruka u ruciFoto: Profimedia

Lima u čijem društvu uživa i njena koleginica Šanina Šajk, od 2009. do 2014. godine bila je u braku sa bivšim košarkašem Markom Jarićem sa kojima ima ćerke Sijenu i Valentinu.

Adrijana se zabavljala i sa nemačkim fudbalerom Sami Kedirom, američkim voditeljem Rajanom Sikretsom, MMA borcem Velikim Džoom, a svi se pitaju ko će je nakon Jarića odvesti pred oltar.