uhvatila-je-decka-u-seksu-sa-drugom-pa-raskinula-poslao-joj-je-2-slike-od-kojih-joj-se-smucio-zivot

12.07.2018. 11:41

Raskinula je sa dečkom a onda je on počeo da joj šalje bizarne slike – kada ih je videla, zanemela je od gađenja!

Dečko se baš uživeo u patnju Foto: Twitter

Ejmi Svini (20) iz Glazgova bila je u vezi dugoj nešto preko dve godine. Rešila je da sa tim dečkom raskine pre nekih par nedelja, i to zato što ga je stalno hvatala da se dopisuje i flertuje sa drugim devojkama.

Kada ga je konačno uhvatila na delu, u seksu sa drugom, rešila je da konačno završi tu vezu.

Riverside was 2 class😛😛😛😛 pic.twitter.com/LrLJoecFOJ— Aimee Sweeney (@aimeeesweeney) June 4, 2018

Kako to obično biva, usledile su njegove očajničke poruke u kojima moli da mu se vrati, da će sve biti bolje i tome slično.

Kako taj pristup nije upalio, poslao je najbolesniju moguću stvar – sebe kako sedi u njenoj odeći koju je ostavila kod njega u stanu, zajedno sa prljavim vlažnim maramicama kojima je skidala šminku.

🌼 pic.twitter.com/NXrHdR2uBt— Aimee Sweeney (@aimeeesweeney) April 29, 2018

– Kada smo raskinuli, bio je vrlo uznemiren. Prvo mi je slao ljigave i patetične poruke, a onda je usledila završnica u vidu njegovih selfija u mojoj odeći kako bih ga, kako mi je rekao „primetila“. Takođe je čuvao i vlažne maramice kojima sam skidala šminku. Kada sam ga pitala zašto to radi, rekao mi je da „upija moje mirise“.

Nahhh as if my wee cheating ex couldn’t get any worse he actual DID send me these pics of him sitting bubbling wearing my clothes that I left over at his hahahahahhaa n I’m the mug 🤪🤩 aw n that’s baby wipes that I previously wiped my makeup off with give me strength🙊😂🤪🤪🤪 pic.twitter.com/M2L9U87vxD— Aimee Sweeney (@aimeeesweeney) June 26, 2018

Kako kaže, cela situacija joj je jeziva, a slike koje joj je poslao objavila je na Tviteru i odmah postala viralni hit. Da se miri, kaže, ne pada joj na pamet, a dečko je sada ostao ponižen jer je ceo svet video na koji bizaran način je pokušao da je vrati.